Over ons

De dans- en groepsfitnesschool in regio Weert!


The Big Experience is een frisse, jonge, dynamische dans- en groepsfitnessschool die op 1 augustus 2005 zijn deuren opende in ‘t Limburgse stadje Weert. The Big X staat alom bekend om zijn professionaliteit, originaliteit, creativiteit, inventiviteit, maar vooral om zijn knallend enthousiasme dat zich weerspiegelt in de goed verzorgde lessen, spectaculaire dansoptredens en niet te vergeten de theatershows! Dit enthousiasme dragen we over op onze leden. Dansers en sporters van TBX noemen deze dansschool niet voor niets hun 'second home'!

TBX heeft sinds zijn opening een zeer goede reputatie opgebouwd door heel Nederland. In 2007 werd TBX genomineerd door de KvK voor beste startende ondernemer 2005/2006. Deze nominatie bevestigd niet alleen dat TBX een professionele organisatie is, maar ook dat de organisatie rotsvast gevestigd is en verzekerd is van duurzaamheid. Hierdoor zijn we sterker geworden als startende ondernemer en wisten ons in hoog tempo sterk uit te breiden.

Wij bieden tal van mogelijkheden in dansstijlen en groepsfitnesslessen, waarbij wij letten op de techniek en de muzikaliteit van onze leden. Of je nou een beginnende danser/ sporter bent, of jaren ervaring hebt, bij ons staan de deuren voor je open naar nieuwe ontdekkingen en uitdagingen.

Alle leeftijden en nationaliteiten zijn bij ons welkom. We willen niet alleen kennis geven maar ook ontvangen van onze jeugd, en van alle culturen wijsheid ontvangen om dit weer te kunnen geven aan de jeugd van de toekomst. Wij richten ons op jou als individu.

TBX heeft een sterk team met veel verschillende achtergronden en karakteristieken. Onze docenten werken professioneel en brengen ieder hun eigen deskundigheid en vakkundigheid in de les.

Onze zorgzaamheid gaat uit naar onze leerlingen. Ons team streeft ernaar dat zij zich volledig vertrouwd voelen zodat zij zich steeds verder kunnen ontwikkelen in de lessen, en in het dagelijks leven.Yes, Ik wil meer weten!

Wij nemen vrijblijvend contact met je op.

Dance- & Sportcenter The Big Expierence

Postadres:                            Bezoekadres:
⌂ Roermondseweg 83      ⌂ Kessenichstraat  
    6004 AR  WEERT               WEERT  
roy@thebigx.nl

Volg ons!

 
Copyright © 2004-2022 The Big Expierence · Dag&Dauw